За резервация за друга дата и брой туристи, различен от двама, изберете в търсачката по-долу.

Не сте избрали брой пътуващи и период на настаняване

Условия и основни характеристики на туристическия пакет

Условия и основни характеристики на туристическия пакет

Разположение

Петзвездният луксозен хотел „Феста Уинтър Палас“ се намира в сърцето на к.к. Боровец, в близост до ски писта „Червено Знаме“, високоскоростния щестседалков лифт „Мартинови Бараки Експрес“ и четириседалков лифт „Ситняково Експрес”. Сгушен сред прекрасна борова гора този бутиков хотел е перлата на курорта.

Уникален по стил и обзавеждане, хотелът съчетава зимната почивка на планина с първокласно обслужване и изтънчен лукс. Хотелът предлага елегантна комбинация между ски почивка и домашен уют. „Феста Уинтър Палас“ разполага с дневен и нощен бар, 2 изискани ресторанта, сладкарница, две конферентни зали с капацитет от 60 и 20 места, 39 луксозни двойни стаи, 15 малки апартамента, 12 луксозни апартамента и ВИП апартамент с достъп на асансьора до самия апартамент.

Хотелът работи целогодишно и е любимо място за почивка, както през зимния ски сезон, така и през лятото.

В стаите

Двойна стая

Спалня или две отделни легла, 22 кв.м., централна климатизация, LCD Телевизор, телефон, минибар, вана с душ,
биде, сешоар, халати, пантофи, кафе машина.
Отдайте се на удоволствието – където мечтите и реалността ще се срещнат изцяло за Вас. Всички 39 Двойни стаи в хотел „Феста Уинтър Палас“ са елегантно обзаведени в усет към всеки детайл. Двойните стаи разполагат със спалня или две отделни легла, централна климатизация, LCD телевизор, телефон, сейф, минибар, кафе машина, баня с вана, биде, сешоар, халати, домашни пантофи. Повечето стаи от този тип имат и балкони. Максималното настаняване в Двойна стая е: 2 възрастни и 1 дете или 3 възрастни.

Джуниър Суит

Спалня, 25 кв.м., разтегаем диван, централна климатизация, LCD Телевизор, телефон, минибар, вана с душ, сешоар, халати, пантофи, кафе машина.
Хотелът разполага с 15 Джуниър Суита със спалня или две отделни легла, централна климатизация със собствен термостат, разтегаем диван, кът за почивка, LCD телевизор, телефон, сейф, минибар, кафе машина, баня с вана, биде, сешоар, халати, домашни пантофи, балкон . Максималното настаняване в този тип помещение е 2 възрастни с 2 деца или 3 възрастни с 1 дете.

Апартамент

Спалня, всекидневна с кът за сядане, 40 кв.м. централна климатизация, LCD Телевизор, телефон, минибар, вана или душ кабина, биде, сешоар, халати, пантофи, кафе машина, тераса.
Иновативният и стилен дизайн на Апартаментите свързва спалнята с просторна всекидневна, където можете да се отпуснете на удобна мека мебел и да релаксирате. Хотелът разполага с 12 Апартамента, повечето от които с панорамна гледка към ски пистите. Апартаментите разполагат още със спалня със двойно легло или две отделни легла, всекидневна с кът за почивка, централна климатизация със собствен термостат, LCD телевизор, телефон, сейф, кафе машина, мини бар, баня с вана, биде, сешоар, халати, домашни пантофи. Максималното настаняване в този тип помещения е 2 възрастни с 2 деца или 3 възрастни. За децата или 3-тия възрсатен се поставя допълнително легло.

На територията на хотела

Основният ресторант предлага интригуващи ястия на блок маса с превъзходен вкус от Интернационалната кухня. Музиката е приятно тиха и специално подбрана. Очаква Ви изтънчена селекция от свежи салати, апетитни ястия и десерти, богата гама напитки, целящи да задоволят и най – взискателния вкус. Капацитетът на ресторанта е до 70 човека.

Барбекю ресторантът в хотел „Феста Уинтър Палас“ отваря отново врати за вас с изцяло обновен интериор, страхотна зимна градина и съвсем ново меню. С гордост искаме да ви представим една от новите секции в нашето меню, а именно нашите бургери. Прясно изпечени питки в комбинация със сочно телешко месо, изпечено на барбекю, пресни зеленчуци, сирене Чедър, хрупкави картофки, свежи салати, ароматни сосове и много други. Всяко едно от нашите предложения ще Ви впечатли с уникалния си вкус и визия.

Един от основните акценти в Барбекю ресторанта е зимната градина, в която имате възможността да се настаните в старовременни дъбови бъчви.

И това не е всичко. Ние ще Ви помогнем при съчетаването на всяко ястие с подходящото вино, пристигнало от специално селектираната изба на „Черноморско злато“.

Все още се чудите дали да ни посетите?
Ние ще ви дадем още 3 причини, за да го направите:

♦ Предлагаме не само бургери, а и свежи салати, вкусни бирени мезенца и висококачествени напитки;

♦ Можете да опитате някое от уникалните ни предложения в комбинация с говеждо месо;

♦ Ще се насладите на красивата зимна гледка в сърцето на Боровец.

Сладкарница „Моцарт“ е мястото, където всеки един от Вас ще може да се наслади на богат избор от сладки изкушения и напитки. Прекарайте студените дни с чаша горещ шоколад и парче домашен щрудел с печена тиква и стафиди, сгушени в уютна атмосфера. Сладкарницата се намира в непосредствена близост до Рецепцията и разполага с открита лятна тераса.

Станете част от магията на нощта в „Апре – Ски“ Бар, отговарящ изцяло на Вашите желания! Иновативни дизайнерски решения внасят нотка на нежен блясък.
Вълшебни звуци на първокласна музика ще докоснат душата Ви. Какъвто и повод да имате – рожден ден, юбилей, фирмено парти – „Апре – Ски“ Бар е правилният избор за един различен празник с изискано обслужване. През деня „Апре – Ски“ бара приветства всички любители на PlayStation, да се позабавляват със своите любими игри.

Хранене

BB - закуска
HB - закуска и вечеря

Забавление

Релакс зона

В изискана обстановка, съчетаваща стилен дизайн, висока функционалност и удобство, гостите на хотела имат възможност да се насладят на богата палитра от класически, екзотични и авторски масажи, джакузи, сауна, парна баня, руска баня и стая за релакс в Релакс зоната на хотела. Ако искате да се отпуснете, да премахнете стреса и напрежението и да се погрижите за своето тяло и дух, подарете си разкошно преживяване с нашия екип от професионалисти. Те ще Ви накарат поне за малко да забравите проблемите на забързаното ежедневие с помощта на специални масажни техники процедури.

Вътрешен басейн

На разположение на гостите на хотел „Феста Уинтър Палас“ е закрит плувен басейн с размери 14 м. х 6 м. х 1,35 м. – 1,55 м. и температура на водата – 28 градуса. Басейнът се намира в Релакс зоната на хотела и е напълно оборудван за нуждите на всеки гост. На разположение на гостите са: шезлонги и красива зимна гледка. Ползването на хигиенен душ преди влизане в зоната на басейна е задължително.

Фитнес

За да се чувствате в прекрасна форма по време на Вашия престой, хотел „Феста Уинтър Палас“ предлага фитнес зала с бягаща пътека, велоергометър, гладиатор и уреди за силове упражнения безплатно за всички гости.

Оценки и коментари